KeraSilk

Wat is KeraSilk?

KeraSilk is de Keratine een lijn van Goldwell. Het zijn uitsluitend professionele producten. De behandeling met KeraSilk geven een veel beter resultaat dan een standaard masker. Door de KeraSilk producten ook thuis te gebruiken na de Keratine Behandeling in de salon wordt het beste resultaat behaald. Met de KeraSilk producten krijg je gezond, zacht, stralend en pluisvrij haar tot wel 5 maanden na de behandeling.

Wij werken uitsluitend met KeraSilk en professionele producten. Deze producten zijn niet te vergelijken met goedkopere en/of producten die bij de drogisterij te krijgen zijn. De producten van KeraSilk zijn 100% veilig en Formaldehyde vrij.

Uitleg KeraSilk en Keratine van Goldwell:

Wat is er mogelijk met KeraSilk?

  • Kerasilk Control 1 , een behandeling die van lang pluizig haar voor 3 tot 5 maanden glanzend, gladder en handelbaarder haar maakt., verminderd krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur.
  • Kerasilk Control 2, een behandeling die bij kort haar dat pluizig en dor is voor langere tijd veerkracht en glans terug brengt, ook zeer geschikt als je van die vervelende voorkant pluishaartjes af wil.
  • Kerasilk Reconstruct, geeft aan beschadigd haar een langdurige verandering naar perfect soepel haar dat er gezond uitziet – tot 10 keer wassen. Verrijkt met Keratin en Hyaloveil. Ongelooflijk verzorgend!
  • Kerasilk Repouwer, zorgt ervoor dat fijn en slap haar meer volume en kracht krijgt. we creëren hiermee een langdurige verandering naar perfect volumineus haar – tot 10 keer wassen. Verrijkt met keratine en elastine. Wonderbaarlijk versterkend!
  • Kerasilk Color Wat als je je favoriete kleur langer kan vasthouden? De nieuwe Kerasilk Color Beautifying Service biedt een langdurig verandering naar perfect mooi en briljant gekleurd haar, tot 6 weken langer. Verrijkt met keratine en tamanu olie. Luxueus glanzend!

Om een goed en lang resultaat te behalen is het belangrijk is dat je na een van deze behandelingen de juiste Kerasilk thuis producten gebruikt!

kerasilk keratine behandeling